Och hur gick det sen

 

Jaha, vad hände här då? En ofrivillig paus där denna lilla bubbla glömdes bort. Vi åkte till Island och jag har aldrig varit på en plats som berört mig mer. Han med stort h flyttade upp till Stockholm igen så nu flänger vi upp och ner, ännu en höst. Min roomie flyttade till en egen lägenhet så nu sitter jag med alla kvadratmetrar för mig själv igen. Ensamt men befriande på samma gång, väldigt kluven till det faktiskt.

Denna höst grubblar jag över framtiden, odlar ekar (försöker i alla fall), är sugen på rödvin mest hela tiden och yogar så mycket jag bara kan. I kväll ska jag dessutom påbörja stickprojekt för att hålla mig ännu mera sysselsatt.

 

29.10.2016 kl. 19:05

Sommarhej

 

Sommarhej! Jag är ute på Käringön och jobbar i fyra långa veckor. Förutom jobb så är det lite så här också: Har börjat varje morgon med dopp med Sara (förutom en riktigt trött och blåsig söndag). Äter fantastiska frukostar och middagar. Trippar över klipporna. Solar benen. Hade en fantastisk helg med alla kompisar här ute. Kvällshimlen. Ja, men ni fattar. Pausar lite och insuper sommaren.

26.07.2016 kl. 19:39

Våren, pirret och kärleken

 

Kom igen nu då våren! Här blev det plötsligt så kallt och jag fick plocka fram vinterjackan igår när vi åkte ut till Käringön. Men den kommer nog, den där våren. Blommorna tror det åtminstone.

I alla fall är det fredag, igen, redan i morgon och jag har packat väskan och drar till Finlandet mitt! Har faktiskt tagit och bokat in två veckor semester för att kunna flänga lite. Bra grej med semester mitt i maj tänker jag.

Först ska jag gå på min bästa barndomsväns bröllop. Wow för kärleken säger jag bara! Kan fortfarande komma ihåg våra tonårsnätter när de just träffats och allt var magiskt (och kanske lite dramatiskt ibland). Det kommer vara minst lika magiskt och pirrigt på lördag.

Och fint ska det bli att få fira en första maj-dag med brorsorna också! Jag hoppas på mjöd och munkar. Och en cykelfärd med ballonger, precis som förr.

28.04.2016 kl. 23:36

Lite längt

 

Längtar mycket efter dessa saker nu:

-att ta tåget upp till Stockholm på torsdag. Längtar helt sjukt mycket eller mest till den där gulliga killen som bor där.

-middag i morgon med delar ur den finlandssvenska sekten vi har här. På asiatisk dimsumrestaurang dessutom.

-att få planera outfits för alla kommande happenings!

-FINLAND OCH LONDON OCH LITE SEMESTER SNART!!!

19.04.2016 kl. 23:07

Läppstiftsjakt och kompishäng

 

Hej helgen! Jag har pausat lite och är nu redo at ta emot besök i kväll. Ena halvan av denna duo, Jessica till höger, kommer nämligen hit på långweekend! Hennes önskan var rökta räkor och det är fixat. Sen tänkte jag att vi mest skulle äta gott, prata strunt tills vi storknar, dricka vin och gå på läppstiftsjakt! Lite så. Och Nina, andra delen av duon, kommer sakna dig mycket! Lovar skicka räkbilder.

 

15.04.2016 kl. 20:55

Är tillbaka

 

Hej vänner! Har försökt landa här hemma efter en hel vecka i Budapest. Det var fantastiskt och jag hade ju kamera med så ni ska snart få se allt som fångades på bild!

Men varför ska det vara så svårt att komma in i banorna igen efter att man varit iväg på resa? Tänkte försöka bota det hela idag med att duscha alla blommorna i badkaret, göra yoga (snart klar med min 30 dagars challenge), ta en stadsrunda och gå på inflyttningsfest hos Nina i kväll!

02.04.2016 kl. 12:10

Hej helgen

 

Bestämde mig för att verkligen försöka spara pengar denna månad. Så då får fredag innebära lådvin och pasta med Frida efter jobbet. Vår bästa pasta med massa olja, vitlök, chili, tomat, persilja och parmesan. Ja men ni hör ju. Sen kom Nina och bytte av henne och vi satt kvar runt köksbordet och drack mera lådvin, åt flygplatschoklad och pratade djupt.

I dag får vi väl se hur det går med sparandet för det vankas klättring (ja, min och Saras nya grej!) och sedan tjejmiddag i kväll!

Helgtipset är i alla fall att lyssna mycket och på repeat på Amanda Bergmans nya. Alltså. Hon kan vara bäst just nu och vet ni vad, vi ska gå på hennes konsert onsdagen före påsk!

27.02.2016 kl. 12:37

TRE

 

Hej här kommer mina TRE bästa grejer just nu. Alltså verkligen.

-BUDAPEST över påsk! Ja, herregud som jag vill iväg nånstans och i går bokade vi in nästan en hel vecka där! Eh, tipsatipsa om ni har nåt man inte får missa!

-GIRLS alltså halleluja att tjejerna är tillbaka! Älskar ihjäl mig över första avsnittet. Har ni sett eller?!

-KLÄNNING PÅ BYXOR alltså kan va min bästa grej just nu. Så genialiskt. Allt jag gillar på en och samma gång.

22.02.2016 kl. 23:37

Bra saker att göra

 

En av mina favvobloggar hjartesmil listade bra saker att göra för att allt ska kännas lite bättre. Detta gillar jag att göra:

Vakna utan larm en ledig lördag. Drick kaffe i sängen. Sminka mig jättelänge och känna mig jättefin en vardag. Tänka på att det blir vår snart. Köpa snittblommor och tänka ännu mera på våren. Äta rökta räkor med aioli. Fundera på vilka sneakers man skall strutta runt i snart. Rensa i garderoben och hitta bortglömda plagg. Planera vårens resor. Lacka naglarna inför något roligt. Ringa sin bästis. Krypa ner i nya, krispiga lakan.

Okej, kanske största delen av sånt jag gjort på sistone. Men i alla fall.

 

 

11.02.2016 kl. 10:43

Inväntar inspirationen

 

Inväntar inspirationen. Vill börja plocka och fixa här hemma så som jag gjorde förr. Men än har inte lugnet lagt sig och lusten kommit. Tror den kommer snart, för det kliar så i mina fingrar och idéerna finns där.

Vill göra om i hallen helt och hållet. Vill visa er allt det nya och fina jag har här hemma. För ni har ju knappt sett denna lägenhet! Men livet utan kamera är inte det lättaste längre och förevigandet faller bort.

Men i dag ska jag i alla fall börja. Har bestämt mig för att plocka undan det jag inte orkar se på längre och kanske fortsätta på den där tavelväggen och bädda med krispiga linnelakan som hör det nya året till.

09.01.2016 kl. 12:49

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.