I min väska

24.01.2013 kl. 22:02


Jag tycker det är så roligt att klicka in på Ratatas förstasida. Man blir alltid så inspirerad av vackra bilder och hittar nya bloggar att klicka sig in på.

Nu ska man visa vad man har i sin väska. Så då gör jag också det. Själva väskan allting ligger i varierar men innehållet är ofta det samma.

1. Penna. Det är alltid bra att ha med sig.
2. Handkräm. Jag överkonsumerar det. Just nu smörjer jag mig med Body Shops hampa.
3. Läppstift. Jag tycker om att vara lite extra piffig på jobbet. YSLs tunna med lite färg är det bästa ever.
4. Vitalis. Sen jag flyttade till Sverige har jag haft såna cravings efter det. Det doftar barndomsvintrar och är fett och bra.
5. Nycklar. Så klart.
6. Häfte. Jag är ju en list-skrivare och fyller ungefär ett häfte i månaden.
7. Handväska. Den gröna i mocka utan axelband fick jag i julklapp av Jonas och den så fin och bra. Det är ganska praktiskt att ha en liten väska i sin stora i fall det skulle råka bli utgång.
8. Telefon.
9. Plånbok. Den varierar men just nu kör jag hårt på min ålskinnsplånbok från Becksöndergaard.
10. Tygpåse. Det är alltid praktiskt att ha med. Det finns ju alltid nått man behöver kånka hem och jag hatar alla plastpåsar man får. Just nu använder jag mest min fina julklappstygpåse från Laesh som jag fick av Lotta.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.