Monterbygge på Formex

20.01.2013 kl. 17:30


I onsdags åkte vi upp till Stockholm och vidare till Stockholmsmässan. Det har ju nämligen varit Formex i helgen där emma och malena hade monter.Vi täckte golvet i montern med färgglada trasmattor.Och plockade upp all rekvisita vi hade med. Det var bland annat gamla lådor, en stege, kappsäckar och en söt bänk.I mitten på väggen placerade vi den stora skylten så att alla skulle förstå varifrån vi var.Längs väggarna hängde vi upp klädlinor där kläderna hängdes upp.På lådorna fick en del saker också ligga.Och längst fram den lilla barnbänken med pippitröjor och makrillmönster.

Det har varit fyra roliga dagar på mässan där man fått träffa en massa spännande människor och blivit inspirerad av andra fina företag! Nu är jag på tåget hem, ganska mörbultad. Mina fötter och ben värker och jag har stor sömnbrist. Men vad gör väl det när man har haft fem fantastiska dagar i storstan! Jag återkommer med mer bilder från mässan. Nu måste jag verkligen vila.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.