Bullar och bång

14.01.2013 kl. 20:43


Söndagar är mina favoritdagar. I går började jag dagen med att först röra ihop en bulldeg och Jonas Fixade frukosten. Mina nya fina assietter som också är en julklapp (tack syster!) är de perfekta smörgåsfaten.Sen snabbstädade vi och bakade ut tre plåtar bullar med smöröga. Lite senare kom en hög sköna typer till oss och vi hängde, snackade om vad som hänt sen senast och så åt vi en massa bullar och drack två kannor kaffe.Terése hade en så läcker tröja. En sån skulle man ha!Adrian provlekte med mina nya mjukisar här hemma, muminmamman och muminpappan.Natte och Dan fick också lite egentid och passade på att spela memory medan vi gosade med Adde. Skön söndag helt enkelt.

I dag är det mindre skönt. Jag har så klart dragit på mig en förkylning och kan inte förstå hur mycket snor man kan ha i sin näsa! I morgon ska jag vila upp mig och bli frisk för på onsdag bär det av till Stockholm och Formex!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.