Söndagsstrosande

24.02.2013 kl. 17:03

 

Här kommer en liten söndagstitt. Det bästa vi vet just nu är nog pancakes med lönnsirap på söndagar. Det finns alltid ett sug efter sånt. Jonas briljerade i köket och stekte två tallrikar fulla.

Sen gick vi ut. Blå himmel och solsken är liksom ett rop på oss vinterbleka människor. För vi var ju inte ensamma söndagspromenerare.

Vi tog en sväng genom Haga och jag suktade efter en läcker plansch. Jag kan liksom inte få nog av fina papperssaker att pryda väggarna med. Denna från Harper's Bazar är perfekt på alla sätt och vis.

Jonas har äntligen börjat hitta tillbaka till fotoglädjen och hade Holgan med sig.

Jag spanade också in dessa små påskäggskaniner. Kanske måste pyssla något liknande inför påsk.

Sen skulle filmen bytas.

Mest strosade vi runt, kollade in skyltfönster och bläddrade i lite antikvariatsböcker.

Jonas tyckte att man lite drömmande kunde tro att man befann sig i Milano en kall vårdag. Ja, lite kanske jag också kan tro det. Sen traskade vi vidare och drack gott kaffe i solen, huttrandes men glada över d-vitamin. Alltså, söndagar, kan vara dom bästa dagarna just nu!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.