Halsband och hem

06.03.2013 kl. 14:55

 

I väntan på våren flyttar många lökväxter in. Snart är det ju dessutom påsk så lite gröna knoppar som snart blir gula är ju aldrig fel.

Och är man trötta på sina halsband och ringar går det att förena dessa. I dag trädde jag alla mina tunna silverringar på en halskedja. Vips har man ett nytt halsband som skramlar lite roligt.

I går damp den här boken ner på mattan. Boken som jag vann hos My Second Hand Life. Det är ju dessutom hennes fina hem som är på pärmen.

12 x KOTI av Johanna Kivilahti och Krista Keltanen.

Så nu ligger jag på soffan och återhämtar mig (min kropp är trött och protesterar) och bläddrar i den. Fin layout och ännu finare bilder.

Mest gillade jag de färggranna hemmen med fina små detaljer. Se bara där till höger hur fin Fairy-flaskan är. Skulle aldrig tro att jag skulle säga nått sånt!

Och små fina saker som gorillalock på bruk.

Ja, en fin bok att bläddra i och bli inspirerad av. Nu vill jag helst av allt hitta ett större ställe att bo på och göra fint. Ett ställe med flera rum så att alla mina saker får plats.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Men! Tapeterna på bilden längst ner! Vill ha ett hem att inreda.
Nina06.03.13 kl. 22:05
Jaa! Genast!!!
06.03.13 23:23

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.