Finlandshelgen

22.03.2013 kl. 20:50

 

Det är väl på tiden att ni får se lite vad som hände i Finland förra helgen. Vi reste tidigt på fredagen, landade i ett soligt Helsingfors och fördrev en timme på flygplatsen. Jag drack blåbärsdricka, fantastiskt god sådan i en snygg flaska (som jag tog med mig tillbaka, hehe).

Sen flög vi vidare till Vasa, blev upphämtade och fortsatte till Korsnäs. Där var det strålande solsken och perfekt för en utflykt till isen. Vi promenerade och busade. Ett kärt återseende med hela familjen och systers hund också, som ni ser. Vi kramades, åt runt stora matbordet och hann uppdatera varandra om vad som hänt sen sist.

Sen blev det lördag och vi fortsatte vi till Jakobstad där det vankades bröllopsfest! Vi klädde upp oss, skålade och var glada. Jag fick ju dessutom sammanstråla med min bästis!

Det var mycket kärlek i luften den kvällen. Så härligt att få fira J&J som gift sig och sedan få kalasa hela natten lång.

På söndagen var vi aningen trötta och det gick mest ut på att äta och vila. Vi åt bland annat en fantastisk brunch hos Sabina och Martin och gosade med Rurik. Sen blev det måndag och vi tog en sväng till Vasa för att hinna umgås med ännu flera nära och kära innan vi tog planet hem igen. Fint med en långhelg i Finland kan vi bara konstatera.

Kommentarer (1)
Vad är Lapin Maria för nåt? Söt flaska iaf :)
http://carloine.blogspot.com22.03.13 kl. 21:18
blåbärssaft eller nått sånt! smakade lite bubbligt ibland. hittade det vid flygfältet men gissar att det kan finnas i matbutikerna i finland också?! :)
22.03.13 22:41

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.