Frukostfräknar och vårrensning

03.04.2013 kl. 17:15

 

Bästa sättet att börja dagen på är nog att äta frukost, ute, i solen med en vän! Att dessutom vara ledig och ha hela dagen framför sig är ju inte så dåligt heller. Just nu är det nog så roligt att mitt i veckan kunna äta frukost ute med Nina.

Och solen bara sken och sken och vi njöt nöjt. Ibland brände det på våra ben av värme. Vi bestämde och konstaterade att nu är nog våren här.

Sen tog vi en runda på stan med sedvanliga stop vid Åhléns strumpbyxavdelning, Marimekko och Monki innan Nina hoppade på bussen till jobbet. Jag gick hemåt men kunde inte gå in, ni vet när det är så fint väder att man nästan får ångest av att vistas inomhus, utan satte mig ute en stund till.

Sen har jag vårstädat och organiserat hemma. Plockat i hyllan bland annat. Bläddrat fram april i kalendern.

SolSolglasögonen är alltid redo för att gå ut.

Jag har röjt i garderoben. Vinterskorna är putsade och ska städas bort, tjocktröjorna likaså. En så otroligt skön känsla det där att röja-rensa-städa-slänga. Jag har konstaterat att det är bra att städa bort kläder enligt säsong också, så får de nytt liv när de kommer fram till hösten igen.

Sen har jag ju så klart flyttat saker, bytt ramar och sånt också. Här om dagen konstaterade jag att det är något av vad jag gillar mest. Att organisera och fixa och hålla på.

Och skönt med sommartid som gör att det är ljust ännu vid 8 på kvällen. Än strålar solen ute så nu ska jag ut och cykla med min kille. Det kommer trampas mycket denna vår har jag på känn!

Kommentarer (1)
Alltså dom där nötterna, jag dör. Gillar denna onsdagstradition!
Nina04.04.13 kl. 08:02
Mycket bra onsdagstradition det där! Och ja, nötterna! Jag har köpt hem och ska testa att göra egna :)
04.04.13 21:39

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.