Klippromenader och färgglada båtar

14.04.2013 kl. 20:24

 

Åh, vilken härlig helg vi har haft. På lördag tog vi en lång sovmorgon och åt sedan frukost med tvn på som bakgrundsljud.

Sen låg vi och läste tills vi blev trötta igen men begav oss ut. Det är så man ska göra. Vi tog först en sväng till butiken. Medan jag letade efter en grej fotade Jonas loss.

Sen fortsatte vi vår eftermiddagspromenad.

Vattnet är lågt just nu kunde vi konstatera. Många röda båthus att fotografera.

Vi gick längs den slingriga asfaltsvägen ut till utkiket på andra sidan ön.

Här bor tydligen Tony.

Vi hittade ett bombskydd också! Jonas var imponerad och ville ta en titt, men det var låst.

Jag var ganska nöjd med att stå på den högsta klippan och blicka ut.

Än ligger båtarna på land.

Promenaden fortsatte.

Varje gång undrar man vad som format klippan så här!

Vi kom till herrbadet.

Jag verkligen skuttade fram på klipporna. Det är ett riktigt träningspass att klättra upp och ner på dem.

Mera båtar, en och annan riktigt glassig och färggrann.

Sen styrde vi stegen hemåt och gräddade våfflor, läste lite till och spelade kort. På kvällen gick vi till Petersons Krog och åt en utsökt middag! Det var verkligen så gott och slog alla gånger den middag vi i stället planerat laga.

I dag har vi mest gjort samma sak. Alltså vaknat, ätit frukost, läst, promenerat, spelat kort och ätit våfflor. Snacka om att man känner sig lugn och utvilad nu.

Nu är vi hemma i ett gråtungt och regnigt Göteborg. Det doftar vår nu och plusgraderna är här. Min jeansjacka och conversen är framplockade också. Så jag hoppas på en riktig vårvecka nu!

Kommentarer (1)
Nämen usch vad idylliskt! Det doftade så härligt av regnet. Känns nästan lite fel att tänka så, men det doftade faktiskt sommarregn.
Nina15.04.13 kl. 18:04

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.