Vårfärgerna och -känslorna

18.04.2013 kl. 17:27

 

I dag har mycket gått i pastelliga kulörer. Jag har ett sånt balkongfixarsug just nu! I går gick vi på stan och spanade på stolsdynor och i dag slog jag till. Nästa vecka ska jag röja bort allt vintrigt och vissnat och fylla på med vårväxter och grönt!

Randigt mintgrönt fick det bli. Så nu vill jag bara plantera blommor och börja planera balkongfester! Bara det blir tillräckligt varmt ska vi nog äta middagar där i kvällssolen och sen vill jag sitta där (kanske med dig Nina?!) och drick öl och titta på luftballonger som glider förbi.

Till eftermiddagskaffet bläddrade jag lite i Ernst tidning och inspirerades att bygga maffiga tavelväggar och möblera om. Nummer två av tidningen är faktiskt riktigt bra!

Sen fortsatte jag att läsa lite i Vintageparty-boken som kom på posten i dag! Jag blev så sugen på att fixa, pynta och bjuda in till små middagar. Fantastiskt fina klänningar har de på sig i boken också och snyggt layoutad. Tusen tack för den A-M.

I dag har jag dessutom fyllt på med vaddkulor i mitt lager. Snart ska jag nog knåpa ihop fler pärlmobiler. Hoppas mitt pysselsug är på väg tillbaka, det har varit fattigt på den fronten på sistone.

Som vanligt plockar jag alltid lite med grejerna på byrån. Omväxling förnöjer.

Årskalendern har fått ge plats för glassplanschen. Den känns så extremt somrig och man blir så glad av att se på den! Snart är det nog dags för en resa till Köpenhamn.

Hemma trippar jag runt i små blomstrumpor nu. Mer vårkänsla kan man nog inte få i ett par vårstrumpor. Bra att Sabina känner mig så bra och skickar små vardagspaket på posten nu som då.

Och till sist får ni en skymt av det bästa för listskrivare, nämligen ett högt block! Perfekt för att skriva listor med sånt som skall handlas, packas, göras och så vidare. Det är Rum för Papper som göra dessa.

När det är gråmulet ute är det en perfekt dag för planering, organisering och kaffedrickande. Dessutom lyssnar jag om och om och om igen på Håkans nya album. Vårkänslor i hela kroppen.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Nämen är du också Håkan-crazy? Hur ska man undkomma detta? Ser fram emot öldrickande på balkongen. Ååååh vad härligt.
Nina18.04.13 kl. 23:49

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.