Busiga brorsor och utflykter varje dag

27.06.2013 kl. 08:48

 

 

Min semester fortsatte hemma i Korsnäs. Det var mycket utflykter till släktingar och sånt på agendan. Sen kom Jonas och hälsade på och vi kunde nu som då ta en liten vila efter maten. Jag plockade in färska blommor till nattduksbordet och resten av huset också, var och varannan dag.

Alla mina bästa sommarklänningar fick hänga framme så att man kommer ihåg att använda dem också. Sommarvärmen lyckades ju så klart försvinna just när vi var hemma. Nu har jag hört att den är tillbaka. Typiskt.

Jag röjde mycket i lådor och hyllor hemma, det gör jag nästan varje gång. Mycket ger jag bort, en del sparar jag och en del släpar jag med i kappsäcken. Den här gamla kameran väntar hemma ännu.

Vi hängde mycket med mina syskon och spelade en del, bland annat Ubongo. Tröttnar aldrig på det spelet!

Till helgen kom storasyster hem och moster jag var så glad att få hänga med bushunden!

Vi tog en tur till Harrström, grannbyn, och hälsade på våra får och lamm som är där på sommarbete.

En molnig söndag åkte vi till villan också. Skönt att hänga där, äta fisksoppa och bara vara.

 

Lillebror var eld och lågor för han hade precis lärt sig cykla.

Tur att ha en bror som kan hjälpa till ibland när det behövs.

Systrarna var med, förutom den ena som var på Åland och jobbade på.

Efter långa cykelutfärder måste man vila lite också.

Väl hemma i byn cyklade vi lite till. Det var så skönt att vara hemma en sväng. Ni ser ju själv hur jag går klädd då. I varma, bekväma kläder och utan smink eller hårfix. Blir väckt av lillebrors godmorgonsång och äter mammas goda mat. Syr kläder för att inspirationen bara sprudlar och gör fina fynd i skåpen. Äter systers goda bakverk varje dag och får bastun eldad på en måndag bara för att jag är hemma och vill det. Bästa semestern är det.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.