Ryggsäcken

09.07.2013 kl. 08:24

 

 

Förra söndagen hängde vi i Majorna nästan hela dan. Vi började vid Fabriken och promenerade vidare till Mariaplan och tog en sväng till Kvart (som jag så länge velat besöka) och några små antikbutiker där runt. Det är väldigt inspirerande butiker allihopa och skulle jag ha fler kvadrat att fylla skulle jag då verkligen inte kunnat hejda mig utan shoppat loss.

 

Vid Fabriken hittade jag en så fin ryggsäck i läder som jag inte kunde lämna kvar. Den är knappt använd så därför tänker jag att den måste med ut på allt jag gör! Sen är den väldigt rymlig och bra också. Ryggsäck alltså, så bekvämt, behändigt och snyggt. Trodde inte jag skulle tycka det efter min lila Adidas-ryggsäck jag hade i lågstadiet.

Kommentarer (3)
Men så är det bara, allt man behöver i livet ryms i en ryggsäck.
Nina09.07.13 kl. 11:36
Så är det, visa ord av en orm ;)
09.07.13 19:26
Hej! Har du några trevliga Gbg på 24H-tips att dela med dig av? Vi kommer till stan v 33 och skulle gärna få lite tips av en Göteborgare, eftersom vi gärna vill undvika turistfällorna och istället försöka hitta några av stadens g(l)ömda guldkorn :)
JMN09.07.13 kl. 11:51
Åh vad roligt! Har ni bara en dag så undvik Avenyn, Nordstan och sånt man tror man måste se. Håll er i området krings Magasinsgatan och Haga (många bra butiker bland annat den jag jobbar i, hehe), drick kaffe vid nått av de mysiga caféerna där runt, ät lunch vid Strömmingsluckan, gå längs med kanalen eller genom allén till Järntorget. Där finns en stor Myrorna-loppis och fler mysiga caféer. Längs Andra Långgatan dricker ni öl på kvällen. Ät middag vid Dubbel Dubbel, Hello Monkey eller Lagerhuset. Strosa i Slottsskogen om ni hinner! Hoh, kolla i min Göteborgs-kategori så kanske du hittar några bra tips!
09.07.13 19:32
Tack för tipsen! Ska absolut kolla in Myrorna-loppisen och testa Lagerhuset! Slottsskogen skulle vi också gärna hinna med. Visst är det ett ganska stort område? Kan/får man cykla där eller är det mer promenadvänligt? Finns det möjlighet att äta eller fika där, eller ska man isåfall ha med egen picknick-korg?
JMN10.07.13 kl. 10:37
Slottsskogen är en jättestor park med stora gräsmattor, djur (typ sälar, pingviner, älgar, får osv). Där kan ni antingen cykla eller gå! Styr och ställ som är cyklarna man hyr i stan är smidiga att låna och cykla runt med. Dom finns överallt i stan och så lånar man och ställer tillbaka bara, första halvtimmen är gratis så man kan komma billigt undan! Antingen har man picknick där eller så går man till Björngårdsvillan eller liknande och fikar vid. Men bäst är nog att köpa med sig nått gott, lägga sig på gräset och äta! Jag borde kanske göra en liten guide om andra är på väg hit, bra att du frågade! Och ha en superfin dag här i stan! :)
10.07.13 20:49

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.