En dag på ön

20.07.2013 kl. 23:04

 

Så här ser mina dagar ut när jag är här ute på Käringön: börjar med frukost på balkongen. Bäst är det med nyttig smoothie, grape och rostat bröd! Och kaffe.

Sen lapar jag lite morgonsol, läser böcker och dricker en till kopp kaffe.

Spanar ut över havet och mot klipporna nu som då. Blir det för varmt på balkongen klättrar jag över klipporna och tar mig ett dopp innan jobbet. Jag är som galen i att bada i det salta vattnen här ute. Det är det enda jag tänker på morgon, middag, kväll!

Sen drar jag på mig en klänning och trippar ner till emma och malena-butiken och jobbar. Det är ganska så härligt, solen skiner utanför och alla kunder är så glada!

Lunchen intas sittandes på klipporna utanför med denna utsikt.

Vid butiken hänger klänningar och stora solhattar utanför och dinglar.

Inne i butiken finns allt från randigt och prickigt, sjömanskragar och ankaren!

Och i år även badrockar och handdukar som tagits fram i samarbete med Käringöns Badhusförening. Efter jobbat går jag hem och fixar till en god middag, läser ännu lite till, lyssnar på sommarprat och försöker få till en skypesession med såna långt bort. Sköna dagar alltså!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.