Fredagsdetaljer

01.11.2013 kl. 17:10

 

Alltså hur skönt är det inte med fredag?! Jag är dessutom ledig och bara har det bra. Det är så skönt att äntligen vara inne i vardagsrutiner igen. Och jag gillar faktiskt att jobba lördagar och ha en ledig vardag i veckan. Då får man sova ut, äta frukost i sängen, välja outfit och sminka sig hur länge man vill.

Klipptid har jag på måndag. Det här håret mitt börjar bli lite bångstyrigt och jag ser jämt och ständigt ut som Einstein.

Fluffiga tröjor alltså. Det är min last i höst. Jag kunde inte motstå denna fluffiga, mjuka sak som kom in till jobbet här om dagen. Hårig som en hund och mjuk som en kanin. I vitt dessutom. Jag verkar ha en grej med vita fluffiga tröjor nu helt enkelt.

Den kommer från danska Ganni som har blivit ett av mina favvomärken. De gör så mycket fint.

Kör på smaragdgröna naglar nu för tiden också. Och så lite glitter på det bara för att.

Och halsbandet är ett gammalt som jag gjort själv av olika knappar. Det fick ett nytt band och vips är det som nytt och jag har det på mig varje dag. Alla ringarna har jag på mig varje dag också, nästan.

Detta är min utsikt från soffan. En obäddad säng och en gullig kille vid sin dator. Standard.

Och avslutningsvis så är det ju november nu och man får faktiskt ta och smygstarta julmys. Dermoshops jultidning kom i går med en massa härliga dofter på krämer. Ha-begär efter kökstvålen med ingefära alltså.

Nu ska vi handla och i kväll blir det bio och kanske glöggprovsmakning. Vi "råkade" köpa Blossas nya. Har ni sett den? Supersnygg flaska. Hoppas den smakar lika bra som den ser ut.

Kommentarer (3)
Vi har också köpt Blossan, och jag fick på omvägar höra de hemliga ingredienserna och tycker det bådar gott (har inte smakat än) :) Har förra årets flaska också, blir snygga med ljus i när glöggen är slut!
Jessica01.11.13 kl. 23:51
Nu har vi smakat och den var god! Gillade smakerna men tyckte inte den var så där superspeciell (inte något dåligt med det) som den annars brukar vara. Julen är på gång alltså!
05.11.13 20:50
Jag och Axel ska nog också råka köpa nya Blossa snart tycker jag! Superfin flaska. Smakar den bra?
sophia04.11.13 kl. 13:53
Flaskan e så fin ja! Och god var den också. Trodde den skulle smaka mer men var riktigt gooo.
05.11.13 20:51
Oj vilken fin valaffisch! Var har du hittat den?
Lovisa05.11.13 kl. 15:25
Har hittat den vid Naturhistoriska muséet här i Göteborg!
05.11.13 20:52

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.