I julstrumpan

13.12.2013 kl. 12:09

 

Alltså det är så många fina dagar nu i december. För att inte tala om hur fort denna månad går! Mitt i allt är vi halvvägs in. I morse efter att vi sedvanligt kollat på julkalendern skulle jag fortsätta sussa en stund och Jonas iväg till jobbet. När jag vänder på mig ser jag att julstrumpan som hänger ovanför sängen inte är så platt! Där i låg en liten överraskning. Ganska så fint att få börja dagen så och dessutom veta att man är ledig hela dagen lång.

Annars så är det mycket julmys på gång. Förra veckan bakade vi julstjärnor efter MYCKET jobb med att få tag på plommonsylten. I söndags snöade det här dessutom! Men sen blev det varmt och regnade bort vilket var lite trist. Jag vill ha en vit och isande kall vinter. I kväll ska vi baka pepparkakor och julpyssla! Dessutom har vi så mycket julmys på jobbet också att jag blir alldeles varm i magen. Allt är så bra nu.

Bilderna är från instagram. Där heter jag hanoscha.

 

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.