Kitte-katter

06.01.2014 kl. 18:42

 

Okej, nu är det nog dags att ta tag i vardagen igen. I går anlände vi till ett riktigt regnigt Göteborg. Det var skönt att trippa på trägolvet igen, att få packa upp alla fina julklappar och så där sakta men säkert börja plocka ner alla julsaker i sin låda. I alla fall, här är ett pyssel som jag fick klart i sista stund innan den skulle ges bort förra året.

Jag började med att köpa fint, lite glittrigt papper på Rum för papper. Jonas ritade en katt som jag sedan använde som mall. Enkelt och bra att göre det på datorn, bara att printa ut. Två katter per A4 blev det. Sen klippte jag ut dem (det var det som tog tid), la dem i rätt ordning och sydde ihop med symaskin.

Tre sorters kattfärger fick det bli och lite upp och ner och mot varandra.

Tadaa! En kattgirlang! Hur lätt som helst kan jag lova. Sen slog jag in den i silkespapper i en låda och gav en söt liten tjej i julklapp! Nu funderar jag på om jag borde pyssla ihop en till oss också, med annat motiv och i andra färger kanske.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.