Instakalendern

24.01.2014 kl. 17:52

 

Blev inspirerad av Linda Lomelino som gjort en egen kalender av instagrambilder. Så jag letade genom mitt arkiv, valde ut en massa olika bilder som skulle funka till olika månader och satte igång i Photoshop. Januari fick bli en fotbild från en hotellvistelse i Köpenhamn.

Februari fick bli kaffe och en liten grön växt. Känns som att då handlar mycket om att dricka kaffe och köpa hem växter för att pigga upp vardagen. Mars som skymtar lite där bakom är en våffelbild för våffeldagen infaller då! Jag skrev in alla månader, dagar och datum själv men det finns säkert färdiga kalendrar att ladda ner och använda.

April fick min favoritbild med favoritbyxorna och en kaffekopp. Hoppas april blir varm så att man kan hänga på uteserveringar och värma sig med kaffe och gott sällskap.

I maj ska vi longboarda. Bestämt. I juni ska jag plocka blommor! Det passar ju bra i och med midsommar också!

Sommarmånaderna fick riktigt somriga bilder. Badkläder och bara fötter i juli och sommarmat på balkongen i augusti!

September fick en bild med en lingonhink.

Oktober fick en bild från Portugal bara för att vi var där då förra året. November en slaskig dag och fina hus. December granar så klart!

Jag skrev ut kalendern på lite tjockare papper och klippte till. Sedan tog jag en klämma och klämde fast månaderna.

Och så upp på väggen. Januari är snart slut men då finns ju elva bilder kvar att pynta väggen med! Så ta och gräv i era bildarkiv och gör en kalender ni med vetja! På instagram heter jag hanoscha förresten.

 

Kommentarer (4)
jättefint! :) det där ska nog jag också göra nån gång.
gjorde ett insta-fotoalbum som julklapp till axel och mig. kul att ha en del bilder sparade i ett riktigt album.
sophia26.01.14 kl. 14:46
ja gör det! hur enkelt som helst och roligt att äntligen ha lite foton utskrivna. man gör ju aldrig det liksom! hallå, vi får ta och ses snart! drar ju till köpenhamn på onsdag men sen när jag är hemma igen!
26.01.14 16:06
Gud va fint det blev! Hade du nån mall på datum och sånt eller gjorde/skrev du det själv! Vill också göra en sån, så mycket billigare än att köpa!
Jenna26.01.14 kl. 17:08
Tack! Jag skrev alla dagar och datum själv. Gjorde en mall på datorn med bokstäver o sen satte jag in siffrorna för varje månad. Lite jobb med det men ville hellre ha det så än en färdig kalender. Gör en du med ja! Billigt, lätt och bra sätt att få printa sina egna foton :)
26.01.14 20:08
ja absolut! en ny kurs har börjat i skolan + har tent på lördag (hu.) så kommer att ha rätt fullt upp under veckan, men vi kan ju ta och höras i helgen!
sophia26.01.14 kl. 21:56
okej. och jag är borta till söndag kväll. sen bara hemma i två dagar. men vi hörs! nån dag måste vi ju få ihop nånting :)
27.01.14 14:08
just ja. men vi hörs! kanske vi hinner med en kaffe innan du åker iväg igen :)
sophia28.01.14 kl. 23:01

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.