En fasttejpad räv

27.01.2014 kl. 22:15

Pysslarna har varit i farten igen. Jag har så många idéer just nu känner jag, som gärna ska förverkligas, helst på en kväll. I alla fall om tejpen räcker till.

Jag har spanat på tejpade väggdekorationer under en tid och i går var det dags att testa. På dan ritade Jonas lite i PS, jag sa bu och bä, och på kvällen projicerade vi det hela på väggen och jag satte igång att tejpa. Sen när jag var lite mer än halvvägs tog tejpen slut.

Men i dag inhandlades en rulle till och figuren färdigställdes. Det är helt vanlig washitejp jag använt. En sån som inte kladdar eller lämnar fläckar på väggen, lätt och enkel att jobba med!

Ni ser vad det föreställer va? Just det, en räv! Eller en halv en som kommer ur väggen. Faktiskt samma som jag fick som halsband i födelsedagspresent upplyste konstnären mig om. Det var han som fotade allt så fint i kväll också. Jag satt och övervakade och instagramade.

Så på en kväll var en vägg totalt förändrad och hallen känns plötsligt alldeles annorlunda och lite roligare.

 

Kommentarer (2)
Mycket, mycket fin!
wonderland27.01.14 kl. 22:58
wow super snyggt!
vanessa04.02.14 kl. 22:16

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.