Bolltröja och träskor

27.02.2014 kl. 17:25

 

I dag är jag ledig. Jag ligger hemma och vilar och kurerar mig. Försöker få bukt på en sjuk hals och andra förkylningssymptom. Det går så där. I stället fotar jag min nya bolltröja från Ganni, det danska fina märket ni vet, som vi har i butiken. Men jag tog mig ut också och träffade Sophia som också var ledig. Vi lunchade och tog en sväng till Hälsoboden där man kan hitta så mycket roliga saker!

Det är härlig känsla på tröjan som är en blandning av bomull och linne och så bollarna då som bara är prickarna över i:en. Bor i den just nu.

Sen måste jag bara visa er en till grej. I går var vi i Borås på tygmässa och innan vi åkte hem tog vi en tur förbi Veras Garderob, bästa butiken i Borås. En så fin butik med en blandning av nytt och gammalt. Varje gång jag har varit där på sistone så har jag spanat på och provat ett par skor, från Swedish Hasbeens.

Och i går, då kunde jag inte hålla mig längre. De var dessutom rejält nersatta och ett par av min storlek fanns kvar. Så de fick följa med hem.

Vinröda, med träklack och dragkedja. Sitter som en smäck på foten och är så sköna att man inte vill ta av dem. Sen så låter det så där härligt klumpigt när man går också.

Om somrarna så bor jag ju i deras sandalträskor så jag tänkte att dessa nog är perfekta för mig under vår och höst. Jag använder knappt klackar annars men dessa är så sköna.

Så, nu står de på golvet i hallen och jag vill bara gå runt i dem jämt! Kommer nog göra det också.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.