Gröna skrivböcker

28.02.2014 kl. 09:17

 

Jag är så svag för fina böcker att skriva diverse saker i. Så när jag upptäckte denna fina gröna kalender från australiensiska Frankie i slutet på förra året beställde jag direkt! Den sålde slut överallt men jag lyckades få tag på en från fina Mokkasin-butiken.

Fantastiskt fin innuti med vackra blombilder.

En blomma för varje månad.

Och hela veckan på ett uppslag vilket jag tycker är bra, så man får en översikt.

April är min favorit med små prickar och blommor över sidorna i fina färger.

Och längst bak finns kort, klisterbilder och små listor som man kan tänkas behöva lite nu som då men kanske inte har med sig. Perfekt ju!

Det var kalendern, kanske den finaste jag någonsin haft!

Ni har väl inte missat Rifle Paper? De gör de finaste skrivböckerna och korten! Fantastiska illustrationer, papperskvaliteter och detaljer.

Jag hittade denna resedagbok när vi var i London förra året men deras produkter finns lite överallt nu. Jag har bland annat sett dem hos Mokkasin, Vintagefabriken och vid Rum för papper i Göteborg.

Så roliga illustrationer och i en härlig färgskala.

Än har jag bara hunnit fylla i om vår London-resa men mer ska det bli. Jag drömmer om Berlin i vår! Sidor finns så det räcker för många resor och år framöver.

Och så här ser baksidan ut. Valen är så söt!

Kalendern den hänger med i min väska varje dag men resedagboken får stå framme. En så fin bok kan jag inte städa undan.

Kommentarer (2)
nej men GUD så fint! en sån där kalender skulle jag också vilja ha, men har en redan för i år. får försöka komma ihåg att skaffa en till 2015 istället!
sophia28.02.14 kl. 18:24
ja, hoppas hoppas att det gör minst lika fina nästa år! ska också försöka komma ihåg att köpa mig en till då. tack för senast :)
03.03.14 15:17
Det var nog en av de finaste kalendrar jag har sett. Förstår att de blev utsålda. :)
http://carloine.blogspot.com02.03.14 kl. 09:23
Ja men visst är den! Drömkalendern liksom.
03.03.14 15:17

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.