Björnar på fötterna

10.03.2014 kl. 22:21

 

Hörni, jag måste berätta en sak. Jag har skaffat mig Karhu-skor!

När vi var på mässa i Köpenhamn i augusti såg jag att de var där och ställde ut, och redan då blev jag sugen. Så jag började följa dem på facebook och har fått såna ha-begär varje gång de postat bilder på nyproducerade retromodeller. Se bara på den läckra lådan liksom. Den slänger man inte i det första taget.

De senaste åren har jag blivit väldigt hemkär. Så allt som har med Finland att göra får mitt hjärta att slå extra slag. Så klart jag väljer Karhu då i stället för andra sneakers! Perfekt att jag dessutom hittade dem vid Shelta (som för övrigt har ett grymt utbud av sneakers) på Andra Långgatan så att jag kunde prova och klämma på dem innan jag slog till.

Jag var ju tvungen att fota dem direkt jag kom hem i kväll, ni ska få se bättre bilder snart. De är i alla fall mörkblåa med vita detaljer, passar ju perfekt till min garderob! Albatross heter modellen och finns i flera härliga färgkombinationer. Kolla in dessa och dessa!

Björnen gör mig så nostalgisk. Tänker på pappas gamla spikskor och skidmössor med stor text. Så våren, come on! Jag är redo.

Kommentarer (2)
superfina!
sophia11.03.14 kl. 20:52
Karhun är något jag länge velat ha :) Visste du att karhu designade de tre strecken för olympiska spelen 1952, adidas köpte sedan designen och har använt den sen dess!
vanessa15.03.14 kl. 20:08
Nej, det visste jag faktiskt inte! Intressant information :) Dessa var inte dyra o är supersköna, rekommenderar varmt!
16.03.14 23:31

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.