Frukost i sängen

13.03.2014 kl. 11:26

 

Startar dagen med frukost i sängen i dag! Det får man göra om man är ledig och har haft sovmorgon (och andra dagar om man är extra trött också). Ligger kvar länge och sörplar kaffe, läser tidningen och löser sudoku.

Mina frukostar ser ofta likadana ut. Just nu är jag inne på att äta gröt gjord på chiafrön. Hur enkelt och gott som helst! Det bästa är att man kan förbereda kvällen innan. Jag kör ner allt i en liten burk (en sån som jag dessutom pimpat själv med mönster) och skakar om. Sen får den stå i kylen och dra till morgonen. Jag smaksätter med honung och äkta vanilj och serverar med blåbär och hallon. Perfekt start på dagen! Receptet jag följer är detta.

Nu skall jag ut i solskenet och ta tag i dagen. Det blir härligt kompishäng hela dagen lång. Kanske bästa sättet att spendera en ledig dag på.

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.