Rosa ranunkel och lite mera lakrits

22.03.2014 kl. 10:18

 

Just nu står det en bukett rosa ranunkler på bordet och ger vårkänslor. Utanför Saluhallen står det alltid blomförsäljare och i fredags var det ett så färggrannt hav av blommor där. Jag ville köpa med mig alla sorters vårblommor hem! Men det fick bli en bukett och körsbärskvistar.

Från Sjutton kvadratmeter lakrits, köpte jag ju med mig lite godsaker hem. Bland annat saltlakrits i en brun påse med svart tryck, så himla snyggt och enkelt, och gott också.

Så här ser det oftast ut här hemma. Jag sprider ut mig överallt med tidningar, telefoner, muggar, glas och kaffepress. Och så en glasburk med blommor i mitten för att försköna det hela.

En påse med hallon- och lakritspastiller köpte jag också (och en lång lakritsorm, ser du Nina!). Se så fin logga lakritsbutiken har! Det är duktiga Emma Sundh som gjort den faktiskt. Tänk så glad man kan bli av en blombukett och några påsar lakrits.

Kommentarer (3)
Avundas folk i Sverige som bara vandrar ut på ett torg och möts av ett överflöd av ranunkler och pioner, det vill jag också göra!

Känner igen det där med att omge mig med blommor, temugg, ljus, iPhone och böcker typ :)
Jessica23.03.14 kl. 20:21
Ja, alltså jag kunde INTE bara gå förbi blomhavet. Ville köpa med mig alla sorters blommor hem! Har inte ni torgförsäljare som säljer blommor där då? Det borde finnas överallt ju! Man blir ju så glad!
23.03.14 23:07
Helt ljuvliga blommor, hade tulpaner hemma nyss men blev allergisk, kanske ranunkler kunde funka bättre :) härlig vårfärg i alla fall! Och lakritspåsarna är också fina.
koltrast25.03.14 kl. 15:41
Ja, det är så fint med ranunkler! Hoppas du kan ha såna hemma. Vår o blommor är så festligt!
25.03.14 21:24
Meh, har ju glömt att kommentera lakritsormen! Fast till mitt försvar så syns den knappt JU, måste kanske fånga en egen så jag kan beskåda den live.
Den riktiga ormen27.03.14 kl. 19:32

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.