Två stolar till

30.03.2014 kl. 19:53

 

En liten utgång i går och ett varv framåt på klockan i dag gjorde att vi vaknade upp lite senare än vanligt i dag. Lite trötta och slitna också men solen strålade från blå himmel och det visade 13 grader, så då får man ta sig i kragen och pallra sig ut. Vilket vi gjorde. Vi drog iväg till Bellevue och Lokalen Gbg.

Och hem kom vi med två turkosa stolar. Så kan det gå! Här om dagen såg jag på deras instagram att de fått in så många fina stolar och annat i möbelväg så att vi bara var tvungna att åka ut dit för att kolla. Och vilket ställe! Bara en massa fina, utvalda second hand möbler och inredning. En riktig guldgruva som vi snart måste besöka igen.

Vi snackade lite med killen som har stället och han kunde informera oss om att den ena stolen är en Fanett och den andra en Ilmari Tapiovaara. Klappat och klart, dom skulle vi ha! Att de är målade i den bästa färgen gjorde ju beslutet lite lättare det också kan jag tillägga.

När man kollar lite noggrannare på dem så ser man att de skiljer sig lite från varandra. Sitsen och pinnarna är annorlunda, trots att de ser så lika ut. Lika bekväma är de däremot, båda två.

Än har de inte hittat nån plats, de kanske får flytta in i köket och byta ut två av de skrangliga Ikea-stolarna som står där. Men i sommar, ja då ska de få flytta, till en större lägenhet i en annan del av stan. Det är därför som jag har dille på möbler just nu (lite väl mycket enligt Jonas). Men ska man fylla en tvåa så ska man. Lyckost mig säger jag bara.

 

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.