Fåglarna

04.05.2014 kl. 18:57

 

Det är väldigt sköna och slappa söndagar som gäller nu. Vi äter frukost i solen på balkongen, läser tidningar och spanar på ett fågelbo. Sen beger vi oss ut och promenerar runt stan. Förra söndagen hittade jag denna småtokiga fågeltröja vid T-shirt Store.

Tänker att det är i denna man ska bo i om sommarkvällarna. Mjuk och skön i collegetyg och med alla möjliga fåglar på. Koltrasten (som inte syns) är min favorit.

Och lika skön är denna söndag. Vi tog sovmorgon och har ändå hunnit med allt det där andra. Maj har varit solig men sval men vad gör det när jag åker ner till Portugal på tisdag.

Kommentarer (1)
Vilket fint mönster! Var det så att du åker på morgonen? Tycker mig minnas att vi konstaterade att jag inte jobbar när du ska iväg...
Ormen05.05.14 kl. 11:06
Ja men visst är det! Fågelpaiton. Åker tidigt, tidigt i morgon tisdag o du jobbade nog inte då har jag för mig. Ska se om jag hinner köpa bok. Vi hörs när jag är hemma igen. Ormkram!
05.05.14 23:05

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.