Systerbesöket

28.05.2014 kl. 23:39

 

Förra veckan var ju min syster med kille här och hälsade på. De prickade in besöket precis när värmeböljan kom så vi passade på att ha picknick i Slottsskogen en kväll. Lite oklart vad Simon har för sig här på bilden alltså.

Det var en av de varmaste dagarna i maj så parken var full, som vanligt.

Simon.

Jag var där och Micke var också med en stund.

Syrenen blommade för fullt. Jag är ju som tokig i allt som blommar så gick o sniffade på denna. Sommarfeelisen!

Gänget alltså. Så här skönt hade vi det.

Heidi och Simon passade på att fixa frillan, shoppa skor, kläder och filmer under vistelsen, som sig bör och de alltid gör.

Vi hade det väldigt bra där i parken. En filt, jordgubbar och bra sällskap räcker långt!

Under timmarna i parken var det så många som susade förbi på longboard och passande nog har vi tre stycken hemma och Heidi investerade gamla födelsedagspengar i en egen, så kvällen var räddad! Första riktiga åkturen blev det ända från oss och långt bort längs med vattnet. Så härligt!

Vi hann så klart med en massa annat under deras dagar här. Vi hängde på en del uteserveringar, spelade Carcassonne otaliga gånger, åt en massa gott och susade fram på cyklar genom stan. Sen kramades vi hejdå och de hoppade på ett varmt tåg. Och jag började sakna dem så fort de stigit på. Kom snart igen!

 

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.