Gröna ginkgon

09.06.2014 kl. 21:40

 

Här är senaste tillskottet av grönt till hemmet. Blev så inspirerad när vi skaffade en sån här växt till jobbet att jag sprang och köpte mig en egen. En ginkgo från bästa blombutiken i stan, Floramor & Krukatös.

Smal stam och gröna, sköna blad. Fin i all sin enkelhet.

Blev så förtjust att jag nån dag senare inhandlade lite ginkgo-te också. Som visade sig vara så gott att det är det enda teet jag dricker just nu. Rekommenderas varmt.

Annars så har en till helg passerat. En fantastiskt fin helg (här på insta hittar ni lite bilder och en video). Jag gick på en magisk konsert med Håkan, en sån där som man inte kan sluta tänka på eller prata om. Tror de 69 348 andra tänkte exakt likadant. Sen hängde vi med S&A hela, hela tiden och ville inte tänka på att de åkte hem i dag.

Men nu är det ju sommar och solen skiner här. Det slog mig att den där flytten jag tjatar om hela tiden faktiskt sker snart. Så dags att ta tag i den och börja packa. På riktigt.

 

Kommentarer (2)
buhu vad vi saknar er och hela göteborg redan! ja och den där håkan-konserten går jag fortfarande och tänker på... hoppas att ni har det bra! :*
sophia12.06.14 kl. 18:34
ja jestas vad vi saknar er också! tänk att det int ens gått en vecka ännu sen konserten. tokigt! hoppas ni har det bra o trivs i nya lägenheten. ses snart :*
13.06.14 22:11
Nejmen oj så fint med en ginko! Sådana trodde jag inte man får tag på här i norr. Håller också på att fylla upp fönsterbrädena, borden och stolarna med diverse grönt, bladväxter och örter. Grönt ÄR skönt!
Vilhelmina14.06.14 kl. 20:20

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.