En lagom lugn lördag

23.08.2014 kl. 20:23

 

En lagom lugn lördag i dag. Vi har vaknat av oss själva, småstädat lite och sedan åkt in till stan. Eller, bara till Anda långgatan, det fick räcka.

Första stoppet fick bli Anda Långgatans Skivhandel. Vi har nämligen gått och skaffat LP-spelare. Så nu har en helt ny musikvärld öppnat sig för oss! I eftermiddag snurrade soundtracken till Top Gun och Rocky, japp japp.

Vi tog en sväng till en second hand på samma gata också och råkade fynda ett litet bord, bara så där.

Vi åkte hem med fynden och fortsatte sedan dagens runda. Utanför vårt hus har vi denna fina kolonilott. Prunkande och grön mitt i gatan.

Drömmen för en från landet ju. Önskar att jag snart också får odla eget.

Vi fortsatte upp längs gatan. Det var lite blåsigt så jag fick fixa till frillan i ett fönsterglas.

Jag var så här glad över att få vara hemma igen och en ledig lördag med strosande. Observera nya fina ankarkassen också!

Man passerar ofta fina bilar och vespor här i våra nya hoods. Känns helt rätt.

Vi inhandlade nybakt bröd vid Cum Pane. Lyxen alltså med ett bageri så nära! Jag stöder så mycket hellre ett lokalt bageri än köper en påse butiksbröd.

Blev sjukt sugen på en vaniljbulle eller kardemummaknut också, men det får bli en annan gång.

Sen strosade vi vidare, stötte på bekantingar, tog en sväng till Kvart (så klart) och lunchade. Nu har vi tvättat hela eftermiddagen och jag har plöjt genom de sista Ernst-avsnitten. Så kvällen får bli hur lugn som helst!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.