Detaljerat

30.08.2014 kl. 16:43

 

Okej, äntligen är det dags för en liten, liten lägenhetsvisning. Ni får några detaljer från vårat vardagsrum. Ja, fatta vardagsrum! Lördagsfeelis i dag. Långfrukost och sen soffhäng med kaffekopp, tidning och ipad.

Jag är ju lite toki i tavelväggar så en sån har kommit upp igen. Men vi ska nog hitta lite nya prints att rama in, snart.

Här är min favoritpolaroid från i sommar! Vi bjöd Julia och Amanda på middag och pratade om spöken. Sen gick vi ut och Jonas tog en bild som blev alldeles suddig och spöklik.

Som ni kanske anade så är vår nygamla soffa tillbaka i bilden igen också! Den bara stod och väntade på oss i vår förrförra lägenhet och är med oss igen nu.

Och kuddarna som ni säkert sätt en miljon gånger hänger också med. Jag tröttnar liksom aldrig på dem. De funkar alltid.

Vi släpade ju hem ett litet bord förra helgen som ni kanske minns. Jag tycker det skulle funka på så många olika ställen i lägenheten men just nu står det bredvid soffan med drinkbrickan på.

Bra så också. Gillar att det funkar så bra att blanda gamla möbler med nya pastelliga saker.

Och den stora väggstringen får också vara med igen! De grejer som varit bortglömda i förra lägenheten har fått träda fram igen nu.

Ja och äntligen kan vi ju spela alla de där lp-skivorna vi har framme!

Köpte flera (faktiskt 3 stycken) rutiga Hay-lådor på Kvart för en tid sen. De funkar till allt! Förvarar tidningar i denna, halsdukar i den andra och sladdar i den tredje.

En ny blomma som håller på och växer till sig har vi också! Diggar den hårt.

Vi har ett megalångt skrivbord nu också, med varsin plats. Bra så.

Och jag har pimpat ovanför med praktisk och snygg förvaring! Dessa också från Kvart, så klart.

När vi är tillbaka från vår resa ska jag se till att Jonas hjälper mig och fotar med vidvinkel. Men lite detaljbilder är ju aldrig fel!

 

Kommentarer (1)
Så fint det ser ut att vara i er lägenhet! :) Vi vill komma och hälsa på!!
fru brink16.09.14 kl. 14:48
KOM KOM! <3
17.09.14 13:46

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.