Blombuntar

06.11.2014 kl. 11:24

 

Tänker att lite Göteborgstips kanske inte är helt fel! Så vi kör. Först ut får en relativt nyöppnad blombutik vara. Jag är ju småtokig i blommor och för några veckor sedan hade jag minst fyra blombuketter hemma (tillägger att vi hade fest i samma väva och blev överöst med vackra blommor). Mitt i stan på Fredsgatan ligger Bunches som har ett så genialt och fint koncept. De säljer blommor i buntar till bra pris. Man kan välja ut flera buntar och arrangera sin egen bukett när man kommer hem.

Blommorna fraktas smidigt hem i deras snygga förpackning med handtag! Har alltid tyckt att det är lite bökigt att frakta hem blommor på armen, så denna förpackning fyller verkligen en funktion. Hem kom jag med eukalyptus och krysantemum! Måste nog snart göra ett till besök där.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.