Dopp fram till dopparedan

09.11.2014 kl. 14:58

 

Köpte hem en så fin och bra sak i går, nämligen Teadventskalendern! Spanade på den redan förra året och i år slog jag slag i saken och köpte en.

Lådan innehåller 24 olika tesmaker som ska provas fram till jul. Hur enkelt och bra som helst ju! Dessutom är alla teerna ekologiska.

På baksidan hittar man alla olika smaker. Just nu är jag nog mest sugen på nummer 11: söt apelsin och 22: gröngölingen. Ska bli spännande att provsmaka alla olika röda, gröna och svarta teer!

Det är löst te i påsarna och det räcker till en kopp eller två svaga. Ska försöka få med mig Jonas på detta tedrickande också tänkte jag.

En liten broschyr kom med också med mer information om alla teer och tips på hur man brygger den ultimata koppen te. Sen kan man även betygsätta alla smaker och om man skulle hitta en ny favorit kan man beställa hem den! Okej, är redo för december nu! HÄR kan du beställa en egen.

Kommentarer (2)
Men va kul! Undrar om man får tag på nåt motsvarande här i landet på andra sidan potten. Mys med jul, snart för vi börja pynta!
hallonsmulan09.11.14 kl. 18:41
Tror kanske man kan få via webshopen. Ett kul koncept tycker jag! I stället för att tryck i sig chokobitar eller int ha nån kalender alls :D Snart pyntdags ja! KRAM!
09.11.14 21:30
oj vilken kiva kalender! dricker själv galet mycket te och tycker om att testa på nya smaker så kanske det här skulle vara något!
fia10.11.14 kl. 14:44

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.