Lite lägenhet

10.11.2014 kl. 09:31

 

Alltså, det är väl på tiden med en liten lägenhetsrunda. Bättre sent än aldrig. Här är lite av vårt sovrum. Vi sover i världens (högsta) bästa och skönaste säng. Är sjukt nöjd med den alltså.

Vägglampan fyndade jag på Majornas megaloppis i våras. Har sett liknande på andra loppisar också men inte i denna utsökta kulör.

Ett stort fönster har vi och rummet badar i ljus vissa dagar.

En massa stora monsterblommor som växer så det knakar står här och där. Och en massa småprylar så klart, så som parfymlådor och gamla födelsedagskort.

Rummet mittemot fungerar som vardags- och arbetsrum. Vi slog ihop våra skrivbord till ett långt så vi fick varsin plats. En hel del sladdar och saker på Jonas sida och mera listor, pennor, saxar och tejp på min.

Sen står ju vår soffa där också och ett relativt nytt soffbord och en loppisfyndad stol!

Tog fram fårskinnen här i veckan! Skönt med ett i soffan.

Har piffat med blommor också. Helggöra ni vet.

Har en blomvas på vägg också! Japp, en vas som man kan fylla med vatten och ha blommor i på en spik på väggen. Fick den av mina fina arbetskompisar när jag fyllde år.

På ena sidan om soffan står en drinkbricka. Och i dag fick granen äntligen träda fram och få plats på byrån vid fönstret!

Än så länge bara en grön oas men lite julfeelis ger den ju nog ändå.

Och här kommer lite kök. Med vårt älskade runda bord, blandade stolar och en småtokig lamptapet.

Lilla Stringhyllan fick ta plats i köket och passar så bra för våra finkoppar och kaffepressar.

Och en stor stökig diskbänk har vi där träslevar och olivolja står framme. Japp, en liten visning av våra kvadrat var det!

Kommentarer (1)
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Hurra, äntligen bilder! Blommor, Stringhyllor och grandynor gör verkligen ett hem ;) Fint ni har det!
Jessica12.11.14 kl. 10:48

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.