JULPYSSEL!

03.12.2014 kl. 09:10

 

Alltså så som jag ska julpynta och pyssla så fort vi har det flyttat och uppackat! Det första jag vill fixa i nya lägenheten är att hänga upp tro, hopp och kärlek i fönstret. Men i väntan så kan jag ju dela med mig av lite inspiration på sånt som jag skulle vilja göra. Kolla in min jul-mappPinterest om ni vill hitta mer inspis!

Pyssla ihop en lite annorlunda krans! Såna här gånger saknar man att bo nära skogen där det bara är att gå ut och plocka från marken.

Plantera om julblommor i glasburkar och glas. Kanske finast när det ser lite rått ut och man ser rötter och jord. Mina första hyacinter blommar redan för fullt! ÄLSKAR doften.

En enkel men elegant grangirlang! Sånt här är ju hur fint som helst och hur lätt som helst att göra. Antingen använder man symaskin för att få dem på tråden eller så klipper man ut dubbla och bara limmar fast på tråd.

Gran i vas! Alltså hur fint? Har man inte rum eller ork med en stor gran men ändå vill ha stämningen är ju detta en perfekt kompromiss. Hinner jag ska jag också fixa en gran i vas! Annars har jag ju min lilla rumsgran som ännu är så fin så fin.

Snart dags att börja fundera på årets julklappars paketering och julkortsskrivande osv osv. Hur roligt som helst ju!

Klicka på bilderna för att komma till länkarna.

Kommentarer (1)
Så himla mycket inspis på din blogg alltså!!!
Nanó20.12.14 kl. 13:48
TACK NANO!!! Blir så glad! Har inte alls hunnit blogga detta år men hoppas nästa blir ett super-bloggår! God jul o kram!
21.12.14 19:56

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.