Runt bordet

10.12.2014 kl. 13:45

 

Hej från nya lägenheten och vårt tidigare matbord som har fått bli ett gigantiskt bord i vardagsrummet nu! Alltså, ultimata pysselbordet! Vill sitta här varje kväll och hålla på. Hade julklappsverkstad här i förrgår och kunde inte sluta.

Japp, flytten var klar då. Och det mesta har börjat hitta sina nya platser. Älskar denna stora platsbyggda hylla som rymmer allt och lite till.

I dag tar jag det lugnt, tvättar, packar upp de där sista jobbiga lådorna och dricker kaffe runt stora bordet. Känns så bra att vara här nu. Måste hinna fota lite mera av lägenheten medan det ännu är ljust. Så håll utkik om ni är nyfikna!

Kommentarer (2)
Jag kan bara föreställa mig hur fint ni har det där i er nya lya! Men det är ni värda och visst lönade det sig att flytta en gång till :)
hallonsmulan10.12.14 kl. 22:04
det gjorde det hallonsmulan ;) önskar bara att ni kommer på besök o att vi aldrig behöver flytta mer! PUSS!
21.12.14 19:53
Hej! Inte råkar du ha något kalendertips på lager för 2015? Du brukar ha så fina bilder på pappersprodukter (och annat!) här så tänkte att du kanske sett någon fin :)
koltrast17.12.14 kl. 22:14
Hej! Åh, vilken svår fråga! Har varit så dålig på att använda min pappersårskalender faktiskt, men Frankie gör ju en så fin varje år: http://www.frankiepress.com.au/shop/frankie/frankie-diary-2015 vet att den sålt slut på flera ställen i Sverige redan! Hoppas du hittar en fin! Kram och god jul!
21.12.14 19:54

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.