Saker som jag inte gör

26.01.2015 kl. 11:14

 

Ni har säkert sett de där inläggen med saker som man inte gör i bloggvärlden den senaste veckan, men tycker det var så underhållande att läsa både hos Linn och Peppe. En lite annorlunda "lista" liksom och ni vet ju att jag är tokig i listor.

 

Jag har ingen tv. Jag tvättar inte förrän alla underkläder nästan är slut. Jag gillar inte att spara (pengar). Jag duschar inte varje dag. Jag gråter inte till sorgliga filmer. Jag vill inte ha barn på en bra stund. Jag gillar inte att jogga. Jag läser inte ut tråkiga böcker. Jag kan inte ha långa naglar eller långt hår. Jag storhandlar inte. Jag bäddar inte sängen. Jag använder inte vadderade bygelbhar. Jag fyller inte diskmaskinen helt full innan jag sätter på den. Jag har ingen cykel.

 

Vad gör inte du?

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.