Korallfärgen

29.01.2015 kl. 21:34

 

Saker man kan göra en dyster söndag eller onsdag: köpa smink! Riktigt smart av Åhléns att skicka ut kuponger med rabatt på smink och träningskläder må jag säga. Jag kom nästan hem med båda. Letade egentligen efter ett nagellack i en annan färg men så hittade Frida detta och så fick vi se det på naglarna på en av personalen också. Riktigt krispigt läckert.

Posh Peach heter färgen. Färgen är så olik vad jag vanligtvis köper för till mig men nu så. Jag väljer alltid de starka och klara färgerna, men nu ska jag äntligen gå mot en pastellig nudeskala. Ska testmåla i kväll.

Blev så sjukt sugen på ett nytt läppstift också i något som inte är rött eller orange eller orangerött. MAC levererar alltid bra läppstift och jag är så nöjd med de jag haft tidigare så ett sånt fick det bli.

Färgen kommer inte riktigt till sin rätt på foto en mörk januarikväll, men ett korallaktigt blev det. Tänker att vårens färg får bli toner av korall. Funkar även fint till ett vinterblekt ansikte. Färgen heter Vegas Volt Amplified.

Hem kom jag också med en sorts foundation också från MAC. Är inte riktigt ett fan av foundations och puder, använder sällan men vill kunna ha ibland. Och denna flaska lovprisade damen som sålde i högan sky. Okej då sa jag och köpte.

Men den känns lovande. Tunn, tunn och försvinner nästan på huden. Efter en dag så får den godkänt. Kanske till och med väl godkänt efter några dagar, vi ska se.

Japp, dagens sätt att mota januaritristess: köp nytt smink!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.