Fredagslistan

30.01.2015 kl. 20:54

 

Hej och vad skönt med fredag. Det firar vi med en lista snodd av Spice it up-Kaneli!

Vad gjorde du igår? Jobbade, träffade yoga-Nina (som jag egentligen skulle yogat med men hade noll ork) och drack en juice och tog en sedvanlig sväng till Åhléns, gick hem och åt tunnbrödsrullar med lax och kollade serier.

Något som oroat dig på sistone? Januari och hur trött och trist denna månad är. Jag är bara trött hela tiden. Livsgnistan bara glöder. Tur att det i morgon är den sista dagen denna månad. Februari ska ge mig allt det där som januari inte gav.

Senaste du åt? För en liten stund sen. Åt en riktigt hederlig husmanskostsmiddag med Jonas bestående av pressade potatis (alltså godaste), torsk, remouladsås och citron. Så gott!

Vad ska du göra i helgen? Jobbar i butiken i morgon men sen ska jag hem och svira om till festutstyrsel och möte upp ett gäng bra människor för öl, mat (spädgris för dem, snyft) och sedan drinkar. Kommer bli perfekt kväll! På söndag ska jag ligga som ett streck i sängen och kolla serier och dricka iskall päronjuice. Sedan skall jag avsluta med en skypesession med dom bästa. Undrar vad vi ska diskutera denna gång.

Senaste bok du läste? Not that kind of girl av Lena Dunham. Bra, rolig och så långt ifrån hur mitt liv har sett ut.

Vad ser du framemot? Lördagskvällen! Lätt!

Vad finns på din to to list just nu? Inget. Så skönt!

Vad har du för mat i kylen? Päronjuice (ganska beroende just nu), gräddost, ravioli och diverse såser.

Senaste film du såg? Turist på bio i tisdags. Har länge tänkt gå och se den och sedan hört så mycket om Ruben Östlund (och vi råkar jobba på samma gata!) så var bara tvungen att se den. Den var grym, se den!

Vem sms:ade dig senast? Jonas, att han inte vunnit vinutlottningen på jobbet. Och jag svarade med en massa gråtande emojis.

När kände du dig nöjd senast? När jag hann göra allt jag hade tänkt göra på jobbet i dag och det blev bra.

Vad ska du göra nu? Lägga mig i soffan, be om fotmassage, öppna en öl och kolla På spåret! Fredagsmys it is!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.