Kimchilördagen

02.03.2015 kl. 22:39

 

Det blev lördag och 10 dagar efter att kimchin åkt in i kylen. Alltså, den var äntligen färdig! Vi bjöd över Nina och Cyklisten för provsmakning. Hade tidigare i veckan hittat denna bild på Pinterest och det visade sig att Green Kitchen Stories hade värsta bästa receptet på kimchi wraps! Vi gjorde faktiskt alla tillbehör och lite till.

Ångkokade broccoli och pressade på vitlök. Så gott, ni måste testa.

Wrapsen består av salladsblad som man fyller med en massa godsaker. Till exempel kimchi, den skymtar man där borta, groddar och sesammarinerad spenat.

Och kokos- och ingefärssvampar, som var så sjukt goda, morötter och koreansk gurksallad.

Vi hade lite nudlar till också, yumyum-nudlar för att vara exakt. Så roligt att både Jonas, Nina och jag har sådana barndomsminnen av dessa nudlar.

Sen åt, åt och åt vi. Kimchin fick väl godkänt! Och fortsatte kvällen med öl och snack och lite 90-tals musik. Bra lördag!

Kommentarer (2)
Mycket väl godkänt säger jag och Cyklisten! Det här med att äta ur salladsblad var en så sjukt bra idé.
Kimchiormen03.03.15 kl. 10:38
Jag vill veta mer om den där frida du umgås så mycket med. Hon verkar trevlig.
Sissela Kyle12.03.15 kl. 16:05

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.