Vårlistan var det här

20.04.2015 kl. 21:04

Dags för lista! Blev utmanad av Jenna och så klart är jag på!

1. Dina tre must-have sminkprodukter i vår?

Alltså konstaterade i dag att efter att solen och våren kommit hit till stan och jag fått några fräknar så har jag börjat minska på sminket. Men just nu: superdupermascaran från MAC som är grym (den heter Extended play lash och är drömmen för alla oss med korta fransar, lovar), ögonbrynspenna och så läppstift på det!

2. Favorit parfym/bodymist?

Kör fortfarande hårt på min födelsedagsparfym Inflorescence från Byredo. Blomstrig men ändå lite hård.

3. Någon vårtrend du ser framemot detta år?
70-talstrenden. Skall anamma den hårt så fort det blir varmare. Tänker glida runt i fladdriga byxor och mina runda solglasögon.

4. Favoritoutfit/plagg? 
Har inte hittat vårens outfit ännu faktiskt. Har en smärre klädkris just nu. Haringetatthapåmig! Men tänker att snart så, snart släpper den.

5. De ultimata vårskorna för dig?
Sneakers. Vill bara gå i sneakers dag ut och dag in.

6. Visa oss dina snyggaste solglasögon!

Oj vad svårt. Har två par som jag använder flitigt från Komono. Men dessa från Le Specs som finns vid Grandpa har jag suktat efter länge. Tycker de är lagom stora och coola med ränderna o fina i den bruna färgen.

7. Är du en vårstädare?
Inte egentligen. Men på våren när solen skiner in starkt måste jag städa oftare på grund av allt damm. Gärna storstädning då med Håkan på högsta volym (minns du förr i tiden Lotta?!).

8. Äter du mjukglass? I såna fall, vilket strössel har du helst på glassen?
Alltså mjukglass helst utan strössel. På tal om glass är jag inne i en tokig Nogger-period. Saknar Kingis men kompenserar med Nogger.

9. Vad tycker du är det bästa med våren?
Ljuset, värmen, blommorna på marken, blommorna i träden, fräknarna på näsan och att alla är så glada.

Kommentarer (2)
glömmer aldrig vårt tokstädas till håkan, som avslutades med en cigg på balkongen och sen typ duscha vi, smord med nån ny bodylotion från dermo (tranbär!) och kröp ner i rena lakan å burra
Mor22.04.15 kl. 07:33
ja, alltså dom vårarna! kanske bästa på ett sätt! puss!
10.05.15 18:29
Har jag någonsin sagt hur jäkla läcker din blogg är? Hoppas du hittar lite blogginspiration så småningom, saknar att läsa och titta och beundra! Hoppas allt är bra med er där på andra sidan pölen.
Nanó06.05.15 kl. 13:48
Tack fina Nanó! Här är det lite upp och ner och jag vill så gärna, gärna hitta tillbaka till bloggarinspisen. Låt den komma. Kram!
10.05.15 18:30

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.