Blomsterlandet

10.05.2015 kl. 18:30

 

Hej från djungeln! Fyller lägenheten med mer och mer grönt. Det står blommor i varje hörn. De på bilden är alltså en väldigt liten del av allt som finns här. Så mycket just nu att två olika vänner vid olika tillfällen under en och samma dag sa att nu är det nog mycket blommor här! Men bra så, precis så vill jag ha det. Lägenheten är den ljusaste härligaste nu i vårtider.

Annars då så är det mycket på gång och samtidigt väldigt lite. Har hela våren hoppats få tillbaka inspirationen och kreativiteten men bara blivit tröttare och tröttare. Önskar mest av allt att det snart vänder och jag hittar mig själv igen.

Men det vänder nog. Jag är så sugen på att fixa om här hemma. I det bruna röret står en fantastisk plansch och väntar. Tog mig äntligen en sväng till kiosken på Sveagatan i går och inhandlade denna megaposter. Alltså ja, vi snackar mega. Den mäter 92 x 122 cm och jag vill helst av allt nog rama in den i en tunn guldram. Lovar visa er snart!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.