Smyckesfabriken

11.05.2015 kl. 09:38

 

Alltså jag har inte pysslat på de senaste månaderna. Men fick en sån megados av pysslande förra hösten att det nog är därför. Jag knådade ihop väldigt mycket i cernitlera och gav smycken till alla mina systrar i julklapp! Själv använder jag mina halsband o örhängen o ringar nästan varje dag också. Mest har jag nog använt halsbanden där jag blandat "marmorbit", träkul och enfärgad bit.

Hittade smyckestillbehör vid Panduro och limmade fast lerbitarna. Hur enkelt som helst. Det mest knepiga är nog att få till den där marmorliknande effekten på bitarna.

Mest gillar jag nog de svartvita bitarna. Kontrasten blir bäst där.

Gillar att marmoreringen syns på hela biten också.

Är ni sugna så köp cernitlera, ta två färger och knåda och dra ihop för önskad marmoreffekt. "Grädda" i ugnen, limma fast på ring eller örhängen eller trä på tråd. Klartt!

Kommentarer (1)
Så snygga! Önskar att jag också skulle ha tålamod att pyssla sådär fina grejer ;)
Jenna11.05.15 kl. 13:04
Men tack! Alltså lite tålamodskrävande men inte så farligt. Test vetja ;)
13.05.15 16:32

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.