Sneda tänder, frukostklubben och t-shirts

18.05.2015 kl. 18:51

 

Helgen kom och gick så snabbt, trots att syster Heidi och Simon anlände på onsdagskvällen och stannade till söndagsmorgonen. Men vi hann hänga väldigt mycket, på ett och annat ölställe, strosandes genom många butiker och en hel del i solen under torsdagen och fredagen. Vi hann spela spel och boule också. Och äta en massa gott. Bra så. Och ja, det där med sneda tänder ligger i släkten. Det skulle förevigas med denna bild var tanken.

Skönt att äntligen bo i en tvårummare så att man kan sova i varsitt rum. Om mornarna tassade jag upp, väckte Heidi och så satte vi igång med frukosten. Bästa att få umgås med såna som gillar att äta storfrukostar varje dag! Vi lyxade till det med flera sorters bröd, juice, joggi, frukt, ägg, pålägg, kaffe och filbunke! Som jag har saknat fil, på burk, ni vet sån som finns hemma. Nu äntligen kan jag äta det här också.

I torsdags tog vi en sväng förbi T-shirt Store och passade på att handla nya t-paitor. Bra så med en ny fräck att ha till det mest nu i vår och sommar. I vår har vi maratonkollat på Twin Peaks. Hoho vilken bra serie. Så när jag hittade Agent Cooper kunde jag inte stå emot.

Och i går satte jag dem på tåget och vinkade hejdå. Nu är det väldigt tyst och tomt utan dem för vi har så fasligt roligt ihop. Jag kanske faktiskt får ta en sväng till Åland snart igen.

Kommentarer (1)
Fina syrror med fina tänder! Bra att det blev en lyckad helg och tack och lov för att det finns folk som tycker om stora frukostar.
Frukostormen19.05.15 kl. 16:58
Tack ormen min!
22.05.15 17:43

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.