Frukostklubben del 2 och syrenen

22.05.2015 kl. 17:43

 

Vet ni vänner, nu blommar hägg och syren här! Det doftar ljuvligt och känns som sommartider trots att maj har varit isande kall och regnig här. I alla fall. Ledig fredag för mig i dag och dagen började på bästa sätt.

Nämligen med frukostdejt här! Med Nina! Våra scheman har inte riktigt klickat för frukostträff den senaste tiden men i dag så var det äntligen dags.

Vi beställde in den största frukosten med kaffe, macka, juice, yoghurt och croissant. Frukostklubben del 2. Puh, blev så mätt så. Men sjukt gott var det. Hann inte ens fota Nina.

Vi satt länge och planerade och funderade och konstaterade att denna sommar kommer bli som förra när vi knappt hann träffas utan hela tiden gick om varann. Hoppas för allt i världen att det inte blir så. Vi avslutade med en liten espresso för att kicka igång dagen också. Sen cyklade hon vidare till jobbet och jag fortsatte.

Tog vagnen och fortsatte vidare i Majorna till min favoritaffär, Kvart ni vet. Där hängde jag en bra stund, pratade lite strunt och handlade en liten vägghylla! Vet inte riktigt var den ska få plats ännu så ni får vänta på bilder.

Nu har jag storstädat och möblerat om. Kicken efter avklarat projekt alltså. Här är det en regntung himmel men nu bär det av till Liseberg för konsert med Veronica Maggio! Bra fredag!

Kommentarer (1)
Hoppas att ni inte blev genomblöta på Maggio! Tack för i morse, alltid lika myyysigt.
Orm22.05.15 kl. 22:21

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.