1/9

01.09.2015 kl. 19:47

 

Så kom september. I dag var det för första gången lite kallt att glida runt i birkistofflor och på lunchen fick jag hämta min kofta. Men jag gjorde mig beredd i förrgår. Inhandlade nytt smink från MAC, som tydligen gått och blivit mitt favoritmärke. Blir sällan besviken liksom. Och det bästa är ju när man går in och får såna tips som man aldrig vågat prova eller annars valt. Nu är det för första gången en kall rouge i krämformat som gäller.

Och dett tänkte jag kunde bli en av höstens bo-i-plagg. Dog lite när jag hittade denna på Pinterest i dag och hade klickat hem den på 2 minuter. Min vår bestod av ett ända långt OC-tittande. Alltså jag plöjde 5 avsnitt om dagen lätt där ett tag. Visst är den grym? Ni hittar den här.

Och denna höst kommer bli rik på smycken känner jag. Älskar att använda hur många ringar som helst. More is more liksom. Lite så tänkte jag att hösten skulle bli stilmässigt. Vad tror ni?

 

 

Kommentarer (1)
Nämen hur fantastisk är inte Seth + Summer skjortan? Måste ha en!
Lina03.09.15 kl. 16:13
Ja eller huuur! Den är grym!
04.09.15 22:43

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.