Födelsedagsmat och finaste vännerna

21.09.2015 kl. 20:03

 

Hej och hå vad tiden går! Jag fyllde ju år för en tid sen och firade hela dagen lång med så mycket fint och bra och gott! Började med hämtfrukost och intensivt jobb några timmar med att lansera nya utseendet för hemsidan, klick. Och sen lunch i solen på det och lite mera jobb innan jag gick hem och fick plättar och drack drinkar med Nina och Johanna. Sen mötte vi upp Frida och gick till Levantine där vi skulle äta middag ett himla stort kompisgäng! Här är min partner in crime, Frida. Vi får ta ett helt inlägg om den lilla damen en annan gång.

Jag var mest superglad och skrattig och ville bara kramas med allihopa. Fick hur mycket blombuketter som helst så hela lägenheten har varit full.

Och det blev en så bra mix med både nya och gamla och en brokig skara vänner som kom! Så fint och bra. Här är Louise!

Nathalie min gullfia kom också! Vi har knappt hunnit hänga på hela sommaren på grund av allt fläng hit och dit för henne och mig. Men vad gör väl det! Nu kan hösten komma och då blir det en massa häng.

Jonas fick vara fotoansvarig men kameran glömdes lite för att vi åt så mycket gott (Moules Frites och fiskar och grytor ala franskt kök, ja men ni fattar) och drack goda viner till det! Sen flyttade vi runt så att alla fick pratas vid och beställde in efterrätt. Så gott så!

Och efter det drog några hemåt och vi tog en Uber till mitt bästaste Brewdog så klart. Här har vi hängt mycket sen förra hösten vill jag lova. Så det var ganska självklart att allt skulle avslutas här.

Att fylla år är liksom inte alls fy skam och dåligt. Utan mest bara fantastiskt och jätteroligt ju! Man bryr ju sig inte om presenter mera utan vill bara få gulliga samtal av alla sina nära och kära långt bort och fira hela dagen lång med bästisar. Bra så. Och så kanske ni ändå ska få se lite presenter nån dag för ja, det är ju inte fy skam med vänner som känner en och vet exakt vad man vill ha just nu.

Kommentarer (1)
Alltså så bra uppstyrt Hanna! Varför äter man inte middag ett jetestort gäng oftare?
Nina22.09.15 kl. 19:52
Ja men eller hur!? Snart igen!
23.09.15 17:35

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.