Lördagsfrukost, Midsommarkransen och mera vin

24.09.2015 kl. 10:55

 

Lördagen började lite så här, med megafrukost!

Nina vaknade först av alla började duka fram. Sen trippade jag upp o ut för att handla nybakt frukostbröd. Lyxen. Tur att jag sett att det låg ett litet bageri precis runt hörnet!

Så det fick bli ännu en lång, lång måltid. Sippa på kaffe, ta en kopp till, äta en macka till o läsa tidningen o sånt.

Sen satte vi oss på tunnelbanan. Och då slog tröttheten till och vi hade vår första tysta kvart, typ. Men i alla fall så var dagens första mål Midsommarkransen!

Och Nina skulle så klart hoppa! Klassiskt Nina-hopp kan vi kalla det.

Vi tog en tur till Vintagefabriken! Jag tog äntligen och köpte mig ett par Swedish Stockings. Återkommer med strumpbyxrecension (ping min andra Nina).

Sen promenerade vi vidare i kransen. Så fint. Överallt.

Vi skulle ju kunna flytta in på direkten. Här drömmer nog sig tjejerna bort tror jag bestämt. Kanske redan möblerar vardagsrummet.

Höga, gröna häckar och en massa blommor överallt!

Mysiga innergårdar och ett sånt lugn.

Vårt andra mål var Mimmi Staafs Möbelmakeri. Om vi säger så här, jag hade svårt att slita mig.

Så mycket fint! Inte konstigt att jag beställer från hennes webshop typ varannan månad.

Efteråt var vi tvungna att pausa lite. Nina och jag med våra coca color som typ räddade hela förmiddagen. Vi kanske var aningen trötta och slitna nämligen.

Men vi kämpade på.

Fortsatte vandringen och tog tunnelbanan in till stan igen. Där avverkade vi Lagerhaus, Burger King, H&M och Other Stories. Ja lite så, en kaffe på det och sen bara raka vägen hem. En powernap och sen lite ost, vin, öl och häng. Och kvällen avslutade vi med en promenad i jakt på restaurang med ledigt bord. Två kvarter senare satt vi på en jättemysig liten restaurang och åt godaste kantarellpastan och getostsalladen och drack mera rödvin. Typ enda som behövs. Men efter det traskade vi hemåt och stupade i säng (efter x-antal roliga videos).

Och det var den lördagen!

 

Kommentarer (1)
Väntar med spänning på recensionen!
Den andra Ninan28.09.15 kl. 20:57

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.