Söndagsfeelis, hejdåkramar och kasierschmarrn

25.09.2015 kl. 11:16

 

Om lördagen började långsamt så var vi nog ännu lite mera trötta på söndagen. Men som sig bör. Efter frukost och lite packande drog vi ut på stan igen. Passerade små gömda innergårdar med massa blomster.

Och mina två filurer. Bästaste bästa filurerna att filura med!

Vi fortsatte gatorna fram på söder. Mötte upp Heidi och drack en kaffe och pratade lite strunt.

Promenerade vidare och skruttarna panikshoppade lite innan det var dags att ta väskorna och rulla vidare. En sväng till Hornstull för att avsluta med dumplingslunch och kramkalas och hejdån. Sicken helg alltså. Så fint och så bra och så mycket energi i kroppen efter att ha fått hänga med de där två. Vi har redan bestämt att det måste bli en till helg, snart, helst inte 2017.

När jag vinkat av dem en tredje gång hoppade jag på tunnelbanan till Midsommarkransen, i dag igen. För där bor ju Julie!

Hon fixade middag och jag sörplade Club Mate. Bra arbetsfördelning.

Mmm, denna dryck alltså. Perfekt när man är lite trött och sliten en söndag.

Lägenheten är så fin och det är en massa pyssel och fina saker överallt.

Det vankades som sagt middag. Och vi åt tills inget fanns kvar.

Sen var det dags för efterrätt. Jag hade beställt hennes österrikiska specialitet.

Tur att hon lärt mig så jag också kan göra den.

Nämligen Kaiserschmarrn! Som hackade amerikanska pannkakor som är extra fluffiga och äts med florsocker, kanel och äppelmos. Och så var det med den söndagen. Stockholm kan vara rätt fin och bra stad ändå.

 

 

Kommentarer (1)
Så fina bilder,ååh vad det känns länge sedan redan
Hallonsmulan25.09.15 kl. 16:09

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.