Ännu en till lista

17.11.2015 kl. 22:33

 

Hej mina vänner. Ja, ett till försök att kicka igång den här bloggen. För jag vill, men får inte ihop det riktigt. Men en vacker dag, eller kväll som nu till exempel. Vi kör.

Hur gammal är du?

27 år.

Hur gammal känner du dig?

I somras kände jag mig som 19, i höst har jag känt mig som 25, nu lite mer som minst 30 för känner mig gammal och trött och orkar inte riktigt nåt.

Var bor du?

I älskade, fina Göteborg, på Kungshöjd. Andra gången jag bor på denna höjd under mina år här så känns ganska hemma liksom.

Vad har du gjort i dag?

Jobbade på kontoret och var riktigt effektiv. Gick hem och fixade middag, åt framför ett avsnitt Homeland. Somnade i sängen med kläder och morgonrock på, under täcket. Vaknade upp med värmeslagspanik (händer mig rätt ofta). Gick upp och på yoga en timme. Hemma nu med te och grape och ska bara ta det lugnt och planerar somna tidigt.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Okej, jag älskar sommaren för då kan man ha fladdriga kläder, fräknar, bada osv ni vet. Men älskar även våren och energin man får då, att lyssna på Håkan och se naturen vakna till liv. Älskar hösten för att det verkligen är min årstid med luften, färgerna, kläderna osv. Och vintern, om jag får vara hemma i Finland och det är riktigt kallt så det biter i kinderna och snötäckt och vitt överallt. Men sommaren vinner, ändå, alltid.

Är du beroende av någonting?

Ehm, jo typ ganska många saker tror jag. Tex frukost (funkar inte annars), telefonen, listan kan fortsätta hur lång som helst typ.

Vilket är ditt favoritgodis?

Wienernougat, Pantteri och Missä X. Okej, insåg precis att alla är finska godisar.

Vilken är din favoritaffär?

Kan inte välja en. Men favoriterna här i Gbg så är nog Kvart och Vallgatan 12.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Alltså, efter att jag fått vakna kan jag vara ganska pigg och jobbar nog bäst fram till nån timme efter lunch. Sen blir jag trött och är det tills efter 8. Då kan jag bli pigg igen men slocknar oftast innan 12.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Fick en bild på en tågbiljett av F i måndags och i onsdags kom han hit för några dagar. Vi pussades, höll handen och han gjorde resten av veckan extra fin.

Är du blyg?

Ibland i nya sällskap men är jag med mina nära och kära så nej.

Vad heter du i andra namn?

Emilia.

 

Listan hittade jag i Karins nya, superfina blogg! Kolla in. Blev sjukt sugen på att göra om här nu!

Kommentarer (2)
Jaaa, hurra! Har också hållit på och petat på den ett tag.
Nina18.11.15 kl. 17:34
Och PS, man bloggar när man bloggar. Allra minst när man tänker på att man borde blogga, och då är det svinbra med listor.
Listormen18.11.15 kl. 18:50

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.