Vinterlistan

30.11.2015 kl. 21:09

 

 

Vad är det bästa med vintern? Julen, snön och att man kan sitta inne och mysa om man inte vill gå ut. Jo, och så alla tjockstickade varma tröjor och halsdukar.

Vad kommer du äta i vinter? Är sjukt sugen på att göra massa vegetariska rödvinstunga grytor. Men sen äter jag citrusfrukter så det står ut genom öronen och limpa med smör och ost. Tänkte äta mycket brysselkål och grönkål också.

Vad kommer du dricka i vinter? Kaffe, rödvin och glögg!


 

Vad kommer du lyssna på? Innan jul så kan jag inte sluta lyssna på She & Hims julskiva. Men snart dags för ny lista att samla massa ny bra musik i! Och en inför nyår.

 

 

Vilka är dina bästa julpyssel-tips? Gör girlanger av vad som helst, tex kottar, vimplar, washitejp, ja men ta vad du har hemma. Allt papperspyssel som finns, tex göra julgranskulor. Gör egna julkort.

 

 

Hur kommer du fira jul? Hemma i Finland <3. Med hela stora familjen och även F! Herregud första gången min kille ska vara med hemma på julafton. Ganska sjukt stort för mig ska ni veta.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? Hade värsta julmyset o bakade julstjärnor och saffransbullar tydligen.

Vad läser du? Alltså har en HÖG med böcker att läsa, tack vare bästa bokvännen Nina, men kommer ej igång. Måste göra det. Tur att det snart är jullov i alla fall.

Vad tittar du på? Är klar med alla de svenska serier jag kollat slaviskt på. Typiskt. Tur att På spåret börjat i alla fall. Så, behöver serietips vänner! Just det, har ju lovat F att jag ska börja kolla GOT. Är säkert sista på jorden att göra det...

 

 

Vad var bäst med hösten? Att bli ihop med han jag är kär i. Att jag fick träffa halva familjen lite här o där. Alla fina middagar. Allt det spontana jag gjorde.

Vad var sämst? Att den försvann hur fort som helst. Att jag ej hann gå en massa lång höstpromenader bland löven. Att jag ej åkte på resa med Sara som planerat.

 

 

Vad har du för vinterplaner? Måste iväg på en resa. Pyssla mera. Fixa om i hallen (kanske, skulle behöva Johannas hjälp). Träna mera, för att jag vill det.

Listan snodd av Kaneli.

Kommentarer (1)
Neee lillen GOT kan du int koll, de handlar ba om nå dvärgar som har gruppsex med varann, typ! Jättedåligt!
Mor12.12.15 kl. 20:55

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.