Väntan

16.12.2015 kl. 19:47

 

Tänk att det bara är en vecka och en dag kvar till julafton nu! Känns ofattbart och hur roligt som helst. Jag är nästan klar med alla julklappar (ok, vill ej skryta eller stressa er nu hörni) och har haft pysselkväll med inslagning! Kan ju vara stunden när jag är i mitt absolut esse. Sitter riktigt oergonomiskt och bara klipper, klistrar, ritar och fixar. Kan inte sluta och mitt i allt är klockan halv tolv.

Men snacka om att tröttheten börjar slå emot en nu. Det känns liksom i hela kroppen nu av denna intensiva höst. Okej, min sommar var ju ganska så intensiv den med herregud. Varje morgon tänder jag julstjärnan i fönstret så fort larmet ringer för att inte somna om i diset. Varje kväll efter jobbet ser jag till att aktivera mig i stället för att gå hem och lägga mig i sängen för då bara somnar jag. Kan ju hända att jag och Frida råkade göra detta häromdagen och totaldäckade. I går var det kalas och i kväll blir det bio! I morgon blir det middag och så kommer F hit och vi får hänga ihop för resten av året!

 

 

Hej jag är Hanna. Ständigt på jakt efter inspiration och fina saker. En sakletare och samlare. En pysslare och planerare. Österbotten är mitt hem men jag bor i Göteborg och jobbar med att rita kläder. Här blir det mest bilder på pyssel och hem, tankar och funderingar, samt mina växter.